Søg

Gulvbelægning

GULVBELÆGNINGSFOLIE

Tryk lavet på et vandtæt materiale – Decor 240g/m2 – ved hjælp af sublimationsteknik

CARPET

en fantastisk løsning til gulvgrafik – polyestertæppemateriale med en belægning nedenunder. Sublimationsprints på dette materiale giver mulighed for at opnå intense farver. Tæppet er velegnet til både indendørs og udendørs brug

EVENT TÆPPE

polyestertæppe, der er egnet til sublimationsprint, hvilket gør det muligt at opnå meget intense farver på dette materiale. Det fås i 3,2 m bredde. Begivenhed tæppe er beregnet til indendørs udstillinger.

ASLAN GULVBELÆGNINGSFOLIE

folie med et vandfast klæbemiddel, der anvendes til kortvarige reklamer. Det er egnet til udendørs og indendørs overflader, der udsættes for fugt. Denne folie er
beregnet til glatte gulve og facader, f.eks. fliser eller polerede sten. Den største fordel er dens hurtige fjernelse – den kan fjernes i ét stykke uden at efterlade nogen rester, hvilket er en unik egenskab. Denne folie bør være altid anvendes sammen med et dedikeret laminat (fås i vores tilbud).

TRYK PÅ GULVET

tykt PVC-baseret gulvbelægningsmateriale – perfekt egnet til farverige gulve gulvgrafik, der anvendes under messer og andre arrangementer.

ASPHALT ART

innovativ, skridsikker overflade til trykning på ru overflader som f.eks. asfalt, belægningssten, cement, uforarbejdede sten osv. Den er fremstillet af polyurethan med et lag aluminium. Dette gør det muligt for folien at passe perfekt ru og ribbede overflader.